Rengøringsfirma profil

Du kan ringe på +45 52523999 eller skrive på info@rengøringshjælper.dk

Rengøring med garanti for rent uden støv og bakterier

Vi er et rengøringsfirma, der specielt har effektiv rengøring til samme pris eller billigere som andre rengøringsselskaber. Vi har rengøring for både virksomheder og private vores egne støvsugere er mindst 3000 watt for bedre evne til at gøre rent.

Vi arbejder under Talent Finder A/S med kendenavnet Rengøringshjælper.dk og Cleaninghelper.dk.
Firmaet har ca. 18 motiverede medarbejdere.

Vores mission er at gøre rengøring let og tilgængelig for alle. Uanset om du søger hjælp til daglig, ugentlig eller månedlig rengøring, så står vores team af erfarne og pålidelige rengøringsassistenter klar til at levere services af højeste kvalitet. Vi bruger kun de bedste rengøringsmidler og -udstyr for at sikre et sundt indeklima og strålende rene overflader.

Svanemærket Rengøring og ECO-LABEL Rengøring

Alle vores rengøringsmidler er Svanemærket og i udbud og konsortier leverer vi ECOLABEL mærkede produkter. Dette er fordi vi vægter miljøet højst da belastningen fra rengøringsbranchen er meget høj i forbindelse med brug af kemikalier. Men det er bare en dårlig vane, for man kan rengøre meget bedre uden hvis blot man ændrer på vandets molekylesammensætning.

Alt affald bortskaffes med kildesortering i vores renovation og det samme sker når vi kører affald til forbrændingsanlæg.

De mærkningsordninger som vores produkter er mærket med:Fra forbrug til sortering for genbrug giver en fornuftig livscyklus anvendelse.


Vores produkter vi anvender til laboratorier med støvbinding uden statisk elektricitet.


En del af vores produkter er certificeret med ECOVERT(R).


Til biler anvendes blødt vand til læder og lak på biler jf. instruktionsbogen, som er et krav med bl.a. brunsæbe og neutral fedtbehandling af læder.

Mærkningsordning for produkter der ikke understøtter udvikling af allergier.

Talent Finder® er varemærket for Talent Finder A/S som i denne sammenhæng er rekruttering af det bedste rengøringspersonale og VERIO® Teambuilding.

Det forenede nordiske varemærke og fremtidige logo for hele Norden for Astma- og Allergivenlige produkter.

EU-Blomsten eller EU’s miljømærke er en frivilligt miljømærkeordning, som i 1992 blev oprettet af Europa-Kommissionen.


Svanemærket er et nordisk miljømærke for produkter, der ikke er fødevarer. Det blev etableret af Nordisk Ministerråd i 1989, og Danmark tilsluttede sig i 1997. Svanemærket anvendes i alle nordiske lande.

Dansk Indeklima Mærkning er en frivillig mærkningsordning for en sundere luftkvalitet i indeklimaet.

Cradle-to-Cradle® varemærket står for cirkulær økonomi med fokus på miljøvenlige produkter.


Miljømærket for rent vand plastrester og bakterier, der er forvandlet med vand cluster teknologi med PH værdi på 2-15, helt uden tilsætningsstoffer af enhver art til hospitaler, GMP, Renrum m.v.Et dansk miljømærke for rengøringsprodukter, cremer og meget mere. Vi benytter flere rengøringsmidler med dette mærke, men generelt kan vi gøre rent med de rengøringsmidler du selv har tilstede i huset eller på kontorer m.v.

Vi kan benytte duftstoffer m.v. og cremer til vores toiletbeholdere som er godkendte med dette miljømærke.
Husk at der IKKE findes produkter der har alle certificeringer.

Som regel indeholder et rengøringsprodukt kun en enkelt certificering.

Ring 77777712 for mere info.

Mindre tilsætningstoffer giver bedre produkter

Dertil kommer at mindre brug af kemikalier mindsker allergier, astma og giver en bedre sundhed generelt. Svanemærket har 30 år på bagen og er det du skal kigge efter, også når du selv køber rengøringsmidler.

Tilsætningsstoffer i rengøringsmidler gør faktisk ingen gavn, og vasker ikke renere, det gør alene vandet man anvender og det er her at vores vand er med en PH værdi på 14-15 eller 2.0 som er henholdsvis basisk og meget syrligt. Vandet er produceret af en ISO 13485 maskine der også anvendes til hospitalsbrug. Vandet er også omtalt som det hemmelige vand eller 3C ClusterVand.

F.eks. kan man se på restvandet at vores industrivaskemaskiner har mørkegråt restvand, mens det er lysegråt med almindeligt vand. Dertil kommer at vi renser og genanvender vandet som en af de eneste i Danmark, for at støtte den cirkulære økonomi. Vi kunne måske være ligeglade, men vandet er en dyrebar ressource og fortjener at genanvendes hvorved, at det faktisk bliver bedre og ikke kræver genopvarmning. Det er et cirkulært kredsløb i sig selv.

Vores team

Vores team består af nøje udvalgte og grundigt uddannede rengøringsprofessionelle. Firmaet med de forskellige domæner indenfor specialrengøring ledes af Leah Jensen. Derudover har vi en samarbejde med Innovation Support A/S og har fået udviklet nye rengøringsløsninger i samarbejde med bl.a. DTU, danske vandeksperter og tyske vandspecialister, som i de sidste 25 år har benyttet vand cluster teknologi.

Vi sætter en ære i vores arbejde og tror på at levere mere end blot rengøring – vi tilbyder en service, der beriger dit hjem og din hverdag. Vores medarbejdere gennemgår løbende træning for at sikre, at de er opdateret med de nyeste rengøringsmetoder og -teknikker.

Med 30 års erfaring i ledelse og service giver vi en fornuftig velkvalificeret service. Vores medarbejdere 25-30 år, og der er en regel om nul telefoner eller rygning på arbejdet. Det kan måske lyde lidt strengt, men du betaler jo ikke for en medarbejder der snakker eller kigger på sin telefon. Derfor har vi strenge regler og vi gør forskel på folk, f.eks. ansætter vi ingen uden en ren straffeattest, grundig performance test og dertil kommer at vi rygere desværre ikke kan ansættes.

Med 360 graders orientering om hvad du ønsker dig i firmaet eller privat vil vi gøre vores bedste. Og som en grøn orienteret virksomhed med de 17 FN verdensmål, Svanemærket, ECO-Label og ISO13485 certificering så kan man ikke få det bedre.

Vi støtter FN’s mål nr. 3, 6, 8, 9, 11 og 13. Dette gør vi aktiv ved at vælge produkter der understøtte dette mål og skabe arbejdspladser der fokuserer på mennesket og de mennesker vi arbejder for.

Hvorfor vælge os?

  • Pålidelighed og professionalisme: Vi forstår vigtigheden af tillid, når det kommer til at lukke andre ind i dit hjem. Derfor er alle vores rengøringsassistenter baggrundstjekket og forsikret.
  • Skræddersyede løsninger: Vi ved, at hvert hjem er unikt. Derfor tilbyder vi skræddersyede rengøringspakker, der passer til dine specifikke behov og ønsker.
  • Allergi- og Miljøvenlige rengøringsmidler: Sundhed og miljø er vigtigt for os. Derfor anvender vi primært certificerede miljøvenlige rengøringsmidler, der er sikre for både din familie og virksomheden.
  • 100% tilfredshedsgaranti: Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Hvis du ikke er helt tilfreds med vores rengøring, kommer vi tilbage og gør det om uden ekstra omkostninger.
  • Talent Finder® A/S er en førende virksomhed der kan garantere for kvaliteten. Det er et registreret offentlig ordmærke (varemærke)

Kontakt os

Er du klar til at opleve forskellen med Rengøringshjælper.dk? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og lad os vise dig, hvordan vi kan gøre dit hjem skinnende rent, så du kan bruge din tid på det, der betyder mest for dig.

Besøg vores hjemmeside, rengøringshjælper.dk, for mere information eller ring til os direkte. Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen som en værdsat kunde hos Rengøringshjælper.dk og vi giver gerne et godt tilbud til dig.

Adresser:
SMEDEHOLM 11-13, DK-2730 HERLEV, KØBENHAVN, Koebenhavn@rengøringshjælper.dk
SVENDBORGVEJ 226, DK-5260 ODENSE S., Odense@rengøringshjælper.dk
INGE LEHMANNS GADE 10, DK-8000 AARHUS C., Aarhus@rengøringshjælper.dk
LAGER: SMEDEHOLM 13, DK-2730 HERLEV, KØBENHAVN, Lager@rengøringshjælper.dk

E-Mail:
Salgsafdeling: salg@rengøringshjælper.dk
Bogholderi: bogholderi@rengøringshjælper.dk
Reklamationer: klag@rengøringshjælper.dk

Skriv til os om rengøring:

Kilde: rengøringshjælper.dk
Fotokredit: rengøringshjælper.dk, svanemærket, ecolabel m.fl. der selvstændigt kreditteres herover.
Personer/Firmaer: Rengøringshjælper.dk
Copyrights: Ⓒ 2024 Copyright by https://rengøringshjælper.dk – kan deles ved aktivt link til denne artikel.