Bilvask-rengøring

Med Power Washing har man siden 2015 brugt specielt ioniseret høj PH vand der rengører bedrer og f.eks. får alt støv med.

Vandet renser bedre og kendt af alle vinduespudsere og indenfor hospitaler til 100% desinficering af bakterier m.v. Sammen med vær nænsomme håndvask som er det eneste der anvendes til specialbiler kan vi derfor tilbyde rengøring indvendigt og nænsom behandling med ioniseret specialvand designet til at skåne lakken på bilen. Vi anvender aldrig varme på lak.

Hemmeligheden er ionisering

Vore ionisere laver også molekyle størrelsen fra 10-20 molekyler ned til 4-5 pr. klynge hvorfor der renses langt bedre. Alle indenfor professionel rengøring kender dette, men da det er dyrt bruger næsten ingen rengøringsfirmaer dette. Vi har dette som standard uden at det koster ekstra. Med høj PH vand benytter man ikke sæbe, men det renser bedre og fjerner effektivt støv, pletter, bakterier, parasitter og covid. Dette benyttes af alle hospitaler til absolut rengøring, og det er derfor vore vand anlæg er ISO 13485 certificeret.

Det eneste som må anvendes lædersofaer, læderstole og til læder i biler

Når vi snakker læderrengøring skal du være opmærksom på at der kan kræves specielle rengøringsmidler eller helst igen sæber til læde. Disse er inkluderet og vi foretager naturligvis rengøring af Bentley, Ferrari, Porsche, Jaguar, Mercedes, BMW, Audi, VW m.fl. efter forskrifterne med garanti. Man må nemlig hverken bruge damp eller sæbe, men max. 40 grader høj PH vand med en PH værdi på ca. 11. Hvis bilproducenten anbefaler et fedtstof påføres dette efter.

Som så mange andre lædervarer skal lædersofaer eller læderstuer eller en bil med læder plejes regelmæssigt. Den helt store fejl her, at mange bruger de samme midler, som de vil bruge til andet interiør. F.eks. har vi set at lædermiljøer og specielt dyre stole eller biler er beskadiget hvis du bruger vinduesrens, damp eller kogt vand. Det vil vi fraråde dig at gøre. Men hvis du ønsker, at lædermiljøer skal fremstå rene og med den nødvendige smidighed, så de ikke udtørrer og revne, så har vi al ekspertisen.

Finrensning med håndvask, damp og trykrens men ALDRIG PÅ LAK

Man må gerne bruge trykrens på fælge, motorrum, ruder og undervogn, men aldrig på LAK. Dette skyldes af lakken, kan have været trykket tidligere og udrettet med varme (sommetider med en højvarme “føntører”) og hvis vi efterfølgende bruger trykrens kan lakstykker falde af, fordi lakken er blevet porøs i sit hæfte. Derfor håndvasker vi alle biler. Derfor koster det også mere end en vask til 100 kr. på benzintanken, som ingen med specialbiler alligevel bruger.